close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkele grafsteen met roos van Diabas foto 1

Enkele grafsteen met roos van Diabas

Een enkelvoudig grafmonument, vakkundig vervaardigd uit duurzaam Diabas-steen. Het ontwerp van dit monument combineert eenvoud met esthetiek, waarbij de aandacht uitgaat naar een nauwkeurig uitgehouwen roos. Dit element voegt een subtiele vorm van personalisatie toe en symboliseert een blijvende herinnering aan uw geliefde. Met een royale ruimte voor het graveren van de naam en een persoonlijke bo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42236
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Lichte grafstenen, Zuilen
Kleur Grijs, licht, Wit, Zwart
Natuursteen kleuren Grijs, Wit/gebroken wit
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een enkelvoudig grafmonument, vakkundig vervaardigd uit duurzaam Diabas-steen. Het ontwerp van dit monument combineert eenvoud met esthetiek, waarbij de aandacht uitgaat naar een nauwkeurig uitgehouwen roos. Dit element voegt een subtiele vorm van personalisatie toe en symboliseert een blijvende herinnering aan uw geliefde. Met een royale ruimte voor het graveren van de naam en een persoonlijke boodschap, biedt het monument een waardige plek van herinnering. De robuustheid van Diabas-steen staat garant voor een lange levensduur, waardoor dit monument de tand des tijds zal doorstaan. Dit stijlvolle en respectvolle gedenkteken biedt een unieke mogelijkheid om uw dierbare te eren.


Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.