close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzerk met 2 hartjes foto 1

Grafzerk met 2 hartjes

Dubbele zerk opgebouwd uit verschillende onderdelen. Twee dekplaten hebben de vorm van een hart en er is een rechthoekige dekplaat. Bijpassend een vaas en twee lantaarns. De tekst is aangebracht met bronzen letters. Er zijn ook procelijnen foto's aangebracht. Het monument heeft een omranding met daarin in split. Het geheel is op plinten op een betonfundering aangebracht.De traditionele gedenkteken... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42088
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel
Graftype Dubbel / Familiegraf, Familiegraf - met vloer, Grafzerken
Kleur Zwart
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dubbele zerk opgebouwd uit verschillende onderdelen. Twee dekplaten hebben de vorm van een hart en er is een rechthoekige dekplaat. Bijpassend een vaas en twee lantaarns. De tekst is aangebracht met bronzen letters. Er zijn ook procelijnen foto's aangebracht. Het monument heeft een omranding met daarin in split. Het geheel is op plinten op een betonfundering aangebracht.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.