close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbele zerk van 2 steensoorten foto 1

Dubbele zerk van 2 steensoorten

Dubbele zerk opgebouwd uit twee verschillende granietsoorten, De middelste dekplaat is van zwart graniet, daarnaast twee smallere dekplaten van Impala graniet. De omranding is van Zwart graniet. Alles rust op plinten en daarna op een betonfundering aangebracht. De tekst is gestraald en ingeverfd en er is een roos op de dekplaat geëtst.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gema... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42086
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel
Graftype Dubbel / Familiegraf, Familiegraf - met vloer, Grafzerken
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dubbele zerk opgebouwd uit twee verschillende granietsoorten, De middelste dekplaat is van zwart graniet, daarnaast twee smallere dekplaten van Impala graniet. De omranding is van Zwart graniet. Alles rust op plinten en daarna op een betonfundering aangebracht. De tekst is gestraald en ingeverfd en er is een roos op de dekplaat geëtst.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.