close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbele zerk foto 1

Dubbele zerk

Dubbele zerk opgebouwd uit verschillende onderdelen. De middelste plaat lig op een roef, daarnaast twee smallere dekplaten in een andere granietsoort. Om de dekplaten een omranding van zwart granieten banden. Het geheel is op plinten op een betonfundering aangebracht. De tekst en de gravure zijn gestraald en ingeverfd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een tradi... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42093
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Dubbel / Familiegraf, Familiegraf - met vloer, Grafzerken
Kleur Blauw, Zwart
Natuursteen kleuren Blauw
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dubbele zerk opgebouwd uit verschillende onderdelen. De middelste plaat lig op een roef, daarnaast twee smallere dekplaten in een andere granietsoort. Om de dekplaten een omranding van zwart granieten banden. Het geheel is op plinten op een betonfundering aangebracht. De tekst en de gravure zijn gestraald en ingeverfd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.