close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen van natuursteen met hart foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafsteen van natuursteen met hart Natuursteen

Een prachtig grafmonument gemaakt van hoogwaardig natuursteen, met een subtiel hartmotief en een rivier die door de steen stroomt. Dit monument biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een rustige en gedenkwaardige manier wordt geëerd. Met dit monument kunt u een krachtige herinnering creëren, waarbij stijl en emotie sa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42368
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Kleur Antraciet, Grijs
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen, Rivier
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een prachtig grafmonument gemaakt van hoogwaardig natuursteen, met een subtiel hartmotief en een rivier die door de steen stroomt. Dit monument biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een rustige en gedenkwaardige manier wordt geëerd. Met dit monument kunt u een krachtige herinnering creëren, waarbij stijl en emotie samenkomen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.