close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen van natuursteen met boompje foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafsteen van natuursteen met boompje Brons

Een tijdloos grafmonument van hoogwaardig natuursteen, met een vormgeving die doet denken aan de rust en schoonheid van de natuur. Het monument omvat een kleine boompje, wat symboliseert dat het leven voortduurt. Deze monument biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele manier wordt geëerd.Brons heeft een fraa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36870
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Brons
Natuursteen kleuren Grijs

Omschrijving

Een tijdloos grafmonument van hoogwaardig natuursteen, met een vormgeving die doet denken aan de rust en schoonheid van de natuur. Het monument omvat een kleine boompje, wat symboliseert dat het leven voortduurt. Deze monument biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele manier wordt geëerd.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.