close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen van Orion Graniet met engel foto 1

Grafsteen van Orion Graniet met engel

Deze prachtige grafsteen van Orion Graniet symboliseert het eeuwige leven met een elegant vormgegeven engelenfiguur. De steen is voorzien van versieringen die de aandacht vestigen op de speciale persoon die begraven ligt. Het ontwerp biedt de mogelijkheid om persoonlijke boodschappen en gedachten te graveren, waardoor de herinnering aan uw dierbare eeuwig wordt bewaard. Dit klassieke grafmonument ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42470
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Engel
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Deze prachtige grafsteen van Orion Graniet symboliseert het eeuwige leven met een elegant vormgegeven engelenfiguur. De steen is voorzien van versieringen die de aandacht vestigen op de speciale persoon die begraven ligt. Het ontwerp biedt de mogelijkheid om persoonlijke boodschappen en gedachten te graveren, waardoor de herinnering aan uw dierbare eeuwig wordt bewaard. Dit klassieke grafmonument weerspiegelt respect en traditie.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Engel
In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen en te beschermen. In de meeste grafmonumenten waar een engel wordt toegepast wordt is deze beschermende houding terug te zien. Naast bloemen- of lauwerkransen, worden engelen ook vaak met een muziekinstrument afgebeeld.