close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Christelijke enkele grafzuil met boom  foto 1

Christelijke enkele grafzuil met boom

Dit is een uniek christelijk enkel grafmonument dat de serene schoonheid van de natuur omhelst door de opname van een boomontwerp. De zuil, vervaardigd uit duurzaam materiaal, symboliseert de aanhoudende kracht van het leven. De combinatie van beide elementen produceert een respectvolle en plechtige sfeer. U heeft de mogelijkheid om gepersonaliseerde inscripties toe te voegen aan de grafzuil, waar... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41985
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Boom, Boom/blad decoratie 2d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit is een uniek christelijk enkel grafmonument dat de serene schoonheid van de natuur omhelst door de opname van een boomontwerp. De zuil, vervaardigd uit duurzaam materiaal, symboliseert de aanhoudende kracht van het leven. De combinatie van beide elementen produceert een respectvolle en plechtige sfeer. U heeft de mogelijkheid om gepersonaliseerde inscripties toe te voegen aan de grafzuil, waarmee de nalatenschap van uw dierbare kan worden geëtst in een betekenisvol monument. Dit grafmonument biedt een rustgevende en eervolle plaats voor herdenking en reflectie in christelijke context. Het design, dat traditionele en natuurlijke elementen combineert, creëert een plek waar herinneringen opwaarts groeien als een boom, in diepe verbondenheid met het christelijk geloof.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.