close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met bronzen bloem en graflantaarn foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafsteen met bronzen bloem en graflantaarn Natuursteen

Een grafsteen die een krachtige combinatie van modern ontwerp en traditionele materialen biedt. Het monument biedt de mogelijkheid om persoonlijke informatie en gedachtenisboodschappen te graveren, waardoor het een unieke en blijvende herinnering creëert aan uw dierbare.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze sym... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36694
Collectie Beelden en Symbolen, Exclusief, Kruis
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een grafsteen die een krachtige combinatie van modern ontwerp en traditionele materialen biedt. Het monument biedt de mogelijkheid om persoonlijke informatie en gedachtenisboodschappen te graveren, waardoor het een unieke en blijvende herinnering creëert aan uw dierbare.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.