close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen bestaand uit twee zuilen met glazen tekstplaat foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafsteen bestaand uit twee zuilen met glazen tekstplaat

Een prachtig grafmonument bestaande uit twee zuilen. De zuilen bieden een duurzaam en stijlvol ontwerp, dat de kracht en stabiliteit van de herinnering symboliseert. Het glas is geschikt voor het graveren van persoonlijke berichten, waardoor de aanwezigheid van uw geliefde voor altijd wordt vereeuwigd. Dit monument biedt eeuwenoude schoonheid met modern comfort, waardoor het een unieke herinnering... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34684
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Zuilen
Liggende deel Leisteen, Natuurlijk, Natuursteen
Productsoort Fotoartikel
Staande deel Natuurlijk en glas

Omschrijving

Een prachtig grafmonument bestaande uit twee zuilen. De zuilen bieden een duurzaam en stijlvol ontwerp, dat de kracht en stabiliteit van de herinnering symboliseert. Het glas is geschikt voor het graveren van persoonlijke berichten, waardoor de aanwezigheid van uw geliefde voor altijd wordt vereeuwigd. Dit monument biedt eeuwenoude schoonheid met modern comfort, waardoor het een unieke herinnering blijft.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.