close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met 2 soorten steen foto 1

Grafmonument met 2 soorten steen

Monument gemaakt van 2 granietsoorten. Door de vlakverdeling en het gebruik van de 2 soorten graniet ontstaat er een mooi geheel. Het monument is op een betonfundering gemonteerd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele ged... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42495
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin, Zwart
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Monument gemaakt van 2 granietsoorten. Door de vlakverdeling en het gebruik van de 2 soorten graniet ontstaat er een mooi geheel. Het monument is op een betonfundering gemonteerd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.