close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met schuine afloop foto 1

Rechthoekige grafsteen met schuine afloop

Een rechthoekige grafsteen met een schuine afloop, waarmee een subtiel en tijdloos ontwerp wordt gecreëerd. Het gladde oppervlak van de steen biedt ruimte voor persoonlijke boodschappen en details, waardoor het monument een speciale betekenis krijgt. De schuine afloop symboliseert de liefde die altijd voortleeft in het hart van degene die eronder rust. Met dit grafmonument wordt de herinnering aan... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42030
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin, Zwart
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een rechthoekige grafsteen met een schuine afloop, waarmee een subtiel en tijdloos ontwerp wordt gecreëerd. Het gladde oppervlak van de steen biedt ruimte voor persoonlijke boodschappen en details, waardoor het monument een speciale betekenis krijgt. De schuine afloop symboliseert de liefde die altijd voortleeft in het hart van degene die eronder rust. Met dit grafmonument wordt de herinnering aan uw geliefde blijvend bewaard.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.