close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument met foto en graflantaarn foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Glazen grafmonument met foto en graflantaarn Glas, rvs

Dit glazen grafmonument combineert een modern ontwerp met functionaliteit. Het geeft een warme gloed door de integratie van een graflantaarn en maakt gebruik van glas om persoonlijke foto's en herinneringen te laten zien. Het is een tijdloos en klassiek monument dat respectvol de herinnering aan uw dierbare eert, waardoor het een waardige plek vormt om afscheid te nemen.Glas is op veel manieren te... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42608
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Liggende deel Hart, RVS
Materiaal Glas, RVS
Productsoort Fotoartikel, Glazen foto
Staande deel Glas

Omschrijving

Dit glazen grafmonument combineert een modern ontwerp met functionaliteit. Het geeft een warme gloed door de integratie van een graflantaarn en maakt gebruik van glas om persoonlijke foto's en herinneringen te laten zien. Het is een tijdloos en klassiek monument dat respectvol de herinnering aan uw dierbare eert, waardoor het een waardige plek vormt om afscheid te nemen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.