close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriƫntatiedagenarrow_forward
Familiegraf driehoek vorm foto 1

Familiegraf driehoek vorm

De vorm van de letterplaten en de omranding maakt dit monument uniek. Er is gekozen voor letterplaten in de vorm van een driehoek die samen ook weer een driehoek vormen. Voor de letterplaten zijn banden geplaatst met tussenstroken, hierdoor ontstaan ve... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42058
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Bruin, Oranje, Rood
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

De vorm van de letterplaten en de omranding maakt dit monument uniek. Er is gekozen voor letterplaten in de vorm van een driehoek die samen ook weer een driehoek vormen. Voor de letterplaten zijn banden geplaatst met tussenstroken, hierdoor ontstaan verschillende vlakken voor split of beplanting. Op de beide tussenstroken is een mooi verbindend bronzen beeld aangebracht. De tekst is gestraald en later ingeverfd, het geheel is opgebouwd op een betonfundering. (Vanaf oktober 2017 is de levering van Twilight graniet niet meer mogelijk. Wij hebben vele mogelijkheden in soortgelijke kleuren en structuren.)
Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.