close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familie grafmonument als halve cirkel van Twilight graniet foto 1

Familie grafmonument als halve cirkel van Twilight graniet

Dit familiegrafmonument, vormgegeven als een halve cirkel, is vervaardigd uit hoogwaardig Twilight graniet. Het strakke en symmetrische design verwijst op subtiele wijze naar de continuïteit van het leven en familiebanden. Het graniet biedt niet alleen een esthetische aantrekkingskracht, maar getuigt ook van duurzaamheid en bestendigheid tegen weersinvloeden. De rijke schakeringen van het Twilight... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42079
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Bruin, Oranje, Rood
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit familiegrafmonument, vormgegeven als een halve cirkel, is vervaardigd uit hoogwaardig Twilight graniet. Het strakke en symmetrische design verwijst op subtiele wijze naar de continuïteit van het leven en familiebanden. Het graniet biedt niet alleen een esthetische aantrekkingskracht, maar getuigt ook van duurzaamheid en bestendigheid tegen weersinvloeden. De rijke schakeringen van het Twilight graniet voegen een element van natuurlijke schoonheid toe, waarbij ieder monument uniek is door de variëteit binnen deze steensoort. Er is ruimte voorzien voor het graveren van meerdere namen en persoonlijke boodschappen, wat zorgt voor een gepaste eerbetuiging aan uw dierbaren. Dit grafmonument is dus een waardige keuze voor familieleden die samen hun laatste rustplaats wensen te delen.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.