close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Evenwicht foto 1

Evenwicht

De vorm van dit gedenkobject is gebaseerd op het Yin-Yang teken; een symbool dat stamt uit de oude Chinese wijsheid. De tegengestelde principes vullen elkaar aan; afzonderlijk hebben ze geen betekenis. Het is de balans die van belang is. Er is altijd i... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42360
Assortiment Moderne gedenktekens
Kleur Grijs, Zwart
Productgroep Thuisgedenken, Urnmonumenten
Steensoort Tarn graniet, Zwart graniet

Productomschrijving

De vorm van dit gedenkobject is gebaseerd op het Yin-Yang teken; een symbool dat stamt uit de oude Chinese wijsheid. De tegengestelde principes vullen elkaar aan; afzonderlijk hebben ze geen betekenis. Het is de balans die van belang is. Er is altijd iets van het één in het ander aanwezig. De dopjes, gemaakt van het materiaal van de andere helft van dit gedenkobject, sluiten de openingen af waarin een kleine hoeveelheid as van twee verschillende personen kan worden bewaard. U kunt ook, eventueel tijdelijk, in de tweede opening iets opbergen dat nauw verbonden is met de overledene. De beide granietsoorten zijn gezoet.
Urnmonumenten

Op veel begraafplaatsen of tuinen rondom crematoria is het mogelijk om een urn in een graf te plaatsen. Afhankelijk van de lokale richtlijnen kan op een urnengraf een urnenmonument worden geplaatst.