close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Evenwicht foto 1

Evenwicht

De vorm van dit gedenkobject is gebaseerd op het Yin-Yang teken; een symbool dat stamt uit de oude Chinese wijsheid. De tegengestelde principes vullen elkaar aan; afzonderlijk hebben ze geen betekenis. Het is de balans die van belang is. Er is altijd i... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42360
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Modern
Kleur Grijs, Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Productgroep Thuisgedenken, Urnmonumenten
Steensoort Tarn graniet, Zwart graniet
Vorm Rond
Vormgeving Rond

Productomschrijving

De vorm van dit gedenkobject is gebaseerd op het Yin-Yang teken; een symbool dat stamt uit de oude Chinese wijsheid. De tegengestelde principes vullen elkaar aan; afzonderlijk hebben ze geen betekenis. Het is de balans die van belang is. Er is altijd iets van het één in het ander aanwezig. De dopjes, gemaakt van het materiaal van de andere helft van dit gedenkobject, sluiten de openingen af waarin een kleine hoeveelheid as van twee verschillende personen kan worden bewaard. U kunt ook, eventueel tijdelijk, in de tweede opening iets opbergen dat nauw verbonden is met de overledene. De beide granietsoorten zijn gezoet.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Urnmonumenten

Op veel begraafplaatsen of tuinen rondom crematoria is het mogelijk om een urn in een graf te plaatsen. Afhankelijk van de lokale richtlijnen kan op een urnengraf een urnenmonument worden geplaatst.