close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriƫntatiedagenarrow_forward
Kort hoog grafmonument foto 1

Kort hoog grafmonument

Mooi rank monument met kleine vloerplaat. Door het zwarte hart en de zwarte tekst vormt het een mooi geheel. De tekst is in de letterplaat gestraald.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het to... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42076
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Hartvormige lettersteen, Modern, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Grijs, Wit
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Hart
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Viscount White graniet
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Symboliek Hart
Vorm hart
Vormgeving Hartvormige lettersteen, Zuilen

Productomschrijving

Mooi rank monument met kleine vloerplaat. Door het zwarte hart en de zwarte tekst vormt het een mooi geheel. De tekst is in de letterplaat gestraald.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Hart

Een hart is symbolisch voor de liefde en is daarmee gewild als keuze voor de vorm van een grafmonument. Soms is het een lettersteen die een hartvorm krijgt. Als twee harten, oftewel het dubbelhart, worden toegepast, dan staat dit symbool voor de liefde tussen twee mensen. Het hart wordt soms gekozen om te gebruiken als gedenksteen maar wordt ook toegepast als accessoire of decoratie.