close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkele staande grafzerk met golfkop van Orion graniet foto 1

Enkele staande grafzerk met golfkop van Orion graniet

Dit enkele, staande grafmonument is ambachtelijk vormgegeven uit Orion graniet, een hoogwaardig natuursteen, dat garant staat voor robuustheid en duurzaamheid. Het monument valt op door de unieke golfkop, die een stijlvolle touch geeft aan de conventionele rechthoekige vorm. Het oppervlak van het graniet biedt voldoende ruimte voor het graveren van naam, data of een persoonlijke boodschap, zodat u... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42254
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit enkele, staande grafmonument is ambachtelijk vormgegeven uit Orion graniet, een hoogwaardig natuursteen, dat garant staat voor robuustheid en duurzaamheid. Het monument valt op door de unieke golfkop, die een stijlvolle touch geeft aan de conventionele rechthoekige vorm. Het oppervlak van het graniet biedt voldoende ruimte voor het graveren van naam, data of een persoonlijke boodschap, zodat u een blijvende herinnering aan uw dierbare kunt vastleggen. Het eenvoudige, maar elegante ontwerp maakt dit grafmonument een gedenkwaardige erkenning, met respect voor de rust van uw geliefde. Ondanks zijn eenvoud, heeft dit monument de kracht om een ingetogen, maar duidelijke hommage te brengen.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.