close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Blauwe ruwe grafsteen met bronzen letters foto 1

Blauwe ruwe grafsteen met bronzen letters Ruwe steen

Dit grafmonument bestaat uit een indrukwekkende blauwe ruwe grafsteen die natuurlijke tastbaarheid en een krachtig visueel effect biedt. Het imposante blauwe oppervlak geeft het monument een unieke aanwezigheid en creëert een serene sfeer voor reflectie. De naam en eventuele inscripties van uw dierbare worden aangebracht in bronzen letters, wat een opvallend contrast biedt tegen de blauwe steen. D... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42220
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Blauw
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een indrukwekkende blauwe ruwe grafsteen die natuurlijke tastbaarheid en een krachtig visueel effect biedt. Het imposante blauwe oppervlak geeft het monument een unieke aanwezigheid en creëert een serene sfeer voor reflectie. De naam en eventuele inscripties van uw dierbare worden aangebracht in bronzen letters, wat een opvallend contrast biedt tegen de blauwe steen. Deze bronzen letters zijn tevens duurzaam en weerbestendig, waardoor ze jarenlang hun glans behouden. Het ontwerp van deze grafsteen combineert ruwheid en elegantie, en biedt een waardige plek ter herinnering aan uw dierbare. Het ontwerp is zowel duurzaam als onderhoudsarm, waardoor het een tijdloos eerbetoon aan een geliefde leven is.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.