close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Blauwe natuurlijke ruwe grafsteen van Azul Macauba foto 1

Blauwe natuurlijke ruwe grafsteen van Azul Macauba

Dit is een uitzonderlijk grafmonument vervaardigd uit de sierlijke Azul Macauba, een natuursteen met een kenmerkende blauwe kleur. De steen, in zijn natuurlijke ruwe vorm, straalt authenticiteit en individualiteit uit, waarmee de uniciteit van uw dierbare op subtiele wijze wordt weerspiegeld. Door de bijzondere kleurstelling en structuur van deze Azul Macauba steen is elke grafsteen uniek. Ondanks... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41863
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Blauw
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit is een uitzonderlijk grafmonument vervaardigd uit de sierlijke Azul Macauba, een natuursteen met een kenmerkende blauwe kleur. De steen, in zijn natuurlijke ruwe vorm, straalt authenticiteit en individualiteit uit, waarmee de uniciteit van uw dierbare op subtiele wijze wordt weerspiegeld. Door de bijzondere kleurstelling en structuur van deze Azul Macauba steen is elke grafsteen uniek. Ondanks de ruwe uitstraling, is het oppervlak van de steen glad afgewerkt, waardoor het mogelijk is om persoonlijke inscripties aan te brengen. Dit grafmonument biedt de perfecte samensmelting van natuurlijke schoonheid en persoonlijke elegantie, waardoor een blijvende en bijzondere herinnering aan uw geliefde wordt gecreëerd.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.