close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkele grafzuil van Basalt met blad foto 1

Enkele grafzuil van Basalt met blad Basalt

Dit enkele grafmonument bestaat uit een zuil van Basalt, gecomplementeerd met een rustiek, stijlvol blad van hetzelfde materiaal. De minimalistische uitstraling van dit grafmonument is een reflectie van de natuurlijke schoonheid en kracht van Basalt. Het monument combineert een eenvoudig ontwerp met unieke kenmerken, wat een stijlvolle manier biedt om de nagedachtenis van een geliefde te eren. Een... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42209
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Basalt
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit enkele grafmonument bestaat uit een zuil van Basalt, gecomplementeerd met een rustiek, stijlvol blad van hetzelfde materiaal. De minimalistische uitstraling van dit grafmonument is een reflectie van de natuurlijke schoonheid en kracht van Basalt. Het monument combineert een eenvoudig ontwerp met unieke kenmerken, wat een stijlvolle manier biedt om de nagedachtenis van een geliefde te eren. Een woord, naam of symbolische markering kan zorgvuldig in de zuil worden gegraveerd om een persoonlijke en respectvolle herinnering te vormen. Dit monument straalt een stille waardigheid uit en creëert een serene ruimte voor reflectie en herinnering.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.