close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkele grafsteen van Balmoral graniet met golfkop foto 1

Enkele grafsteen van Balmoral graniet met golfkop

Een enkele grafsteen gemaakt van Balmoral graniet, vormgegeven met een golfkopmotief. Dit klassieke en tijdloze ontwerp biedt de mogelijkheid om persoonlijke informatie te graveren, waardoor uw dierbare voor altijd wordt herdacht. Het monument combineert sterkte en schoonheid met zijn robuuste materialen en subtiele afwerking.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met ee... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42542
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Golfkop, Klassiek en traditioneel
Kleur Bruin
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een enkele grafsteen gemaakt van Balmoral graniet, vormgegeven met een golfkopmotief. Dit klassieke en tijdloze ontwerp biedt de mogelijkheid om persoonlijke informatie te graveren, waardoor uw dierbare voor altijd wordt herdacht. Het monument combineert sterkte en schoonheid met zijn robuuste materialen en subtiele afwerking.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.