close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel staand grafmonument met golfkop van Impala graniet foto 1

Enkel staand grafmonument met golfkop van Impala graniet

Het betreft hier een enkel, staand grafmonument met een distinctieve golfkop, vervaardigd uit hoogwaardige Impala graniet. De golfvormige top geeft het monument dynamiek en verbindt gedachten van beweging en continuïteit met die van rust. De gebruikte Impala graniet staat bekend om zijn duurzaamheid en rijke, diep donkergrijze kleur met subtiele schakeringen. Dit materiaal is uitstekend bestand te... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42259
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Christelijk, Golfkop, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Het betreft hier een enkel, staand grafmonument met een distinctieve golfkop, vervaardigd uit hoogwaardige Impala graniet. De golfvormige top geeft het monument dynamiek en verbindt gedachten van beweging en continuïteit met die van rust. De gebruikte Impala graniet staat bekend om zijn duurzaamheid en rijke, diep donkergrijze kleur met subtiele schakeringen. Dit materiaal is uitstekend bestand tegen weersinvloeden en garandeert een lange levensduur van het monument, waardoor het een waardige herinnering aan uw dierbare blijft. Bij dit grafmonument is ruimte voor persoonlijke opschriften of decoraties om een tastbaar, uniek eerbetoon te creëren. Bijzonder aan dit ontwerp is de combinatie van een traditionele staande grafsteen met een moderne vormgeving, wat resulteert in een gedenkteken van klasse en tijdloze elegantie.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.