close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Klassieke enkele grafzuil van Impala graniet foto 1

Klassieke enkele grafzuil van Impala graniet

Dit klassieke enkele grafmonument is vervaardigd van premium kwaliteit Impala graniet, bekend om zijn duurzame en robuuste eigenschappen. De donkere tinten van het graniet stralen respect en waardigheid uit, terwijl de geraffineerde afwerking van dit monument blijk geeft van vakmanschap. Het ontwerp bestaat uit een enkele zuil, die de mogelijkheid biedt om persoonlijke berichten en naamgegevens op... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41959
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Aren/Korenaren, Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Christelijk, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Antraciet, Grijs
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit klassieke enkele grafmonument is vervaardigd van premium kwaliteit Impala graniet, bekend om zijn duurzame en robuuste eigenschappen. De donkere tinten van het graniet stralen respect en waardigheid uit, terwijl de geraffineerde afwerking van dit monument blijk geeft van vakmanschap. Het ontwerp bestaat uit een enkele zuil, die de mogelijkheid biedt om persoonlijke berichten en naamgegevens op een prominente plek te plaatsen. Dit klassieke grafmonument draagt bij aan een waardige herinnering en blijvende plek van bezinning voor uw dierbare. Het beperkte onderhoud en de weerbestendige eigenschappen van het Impala graniet zorgen ervoor dat dit grafmonument een blijvende kwaliteit behoudt.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.