close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel monument staand (236-zwo) foto 1

Enkel monument staand (236-zwo)

Fraai vormgegeven monument. In de bovenkant van de zuil is een trap van brons aangebracht. De trap eindigt in een poort. Ze zuil is op verschillende manieren bewerkt waardoor er meerdere kleuren ontstaan.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby.... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42429
Assortiment Moderne gedenktekens, Natuurlijke gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Kunstenaars, Modern, Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Groen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Fraai vormgegeven monument. In de bovenkant van de zuil is een trap van brons aangebracht. De trap eindigt in een poort. Ze zuil is op verschillende manieren bewerkt waardoor er meerdere kleuren ontstaan.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.