close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Enkel monument staand (228-zwo) foto 1

Enkel monument staand (228-zwo)

Zuil van Diabas met daarop een vogeldrinkschaal. Het Diabas heeft verschillende bewerkingen gehad. Mooi monument voor bijvoorbeeld op een urnengraf.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat a... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42436
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Groen
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Diabas
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vestigingscatalogus Zwolle
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Zuilen

Productomschrijving

Zuil van Diabas met daarop een vogeldrinkschaal. Het Diabas heeft verschillende bewerkingen gehad. Mooi monument voor bijvoorbeeld op een urnengraf.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.