close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel monument staand (221-zwo) foto 1

Enkel monument staand (221-zwo)

Zuilvormig monument met bovenin een vogeldrinkschaal. Er is een overloopje gemaakt voor als er teveel water in komt te staan. De vogeldrinkschaal en het overloopje is ruw gehakt, hierdoor ontstaat er keurverschil in het materiaal.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hou... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42443
Assortiment Moderne gedenktekens, Natuurlijke gedenktekens
Collectie Modern, Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Zuilvormig monument met bovenin een vogeldrinkschaal. Er is een overloopje gemaakt voor als er teveel water in komt te staan. De vogeldrinkschaal en het overloopje is ruw gehakt, hierdoor ontstaat er keurverschil in het materiaal.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.