close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Enkel monument met vloer foto 1

Enkel monument met vloer Zwerfkeien

Enkel grafmonument met een vloer met daarop een zogenaamd steenmannetje van keitjes. Deze steenmannetjes worden gebruikt als markering van een pad of top. De tekst is in de vloer gestraald en wit ingeverfd. Het geheel is geplaatst op een betonfundering... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41931
Assortiment Moderne gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Modern, Staande steen met vloer, Zwerfkeien
Diverse tags Zwerfkei
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Materiaal Zwerfkeien
Productgroep Enkel monument met vloer
Steensoort Impala graniet
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Enkel grafmonument met een vloer met daarop een zogenaamd steenmannetje van keitjes. Deze steenmannetjes worden gebruikt als markering van een pad of top. De tekst is in de vloer gestraald en wit ingeverfd. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.