close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel monument met vloer foto 1

Enkel monument met vloer

Mooi vormgegeven monument met ronde vormen. De letterplaat bestaat uit 2 delen en zijn iets achter elkaar geplaatst, in de uitsparing een klein pilaartje met daarop een bronzen beeld. De bovenkant van de beide letterplaten hebben een ronde vorm, deze v... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41891
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin, Oranje, Rood
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Mooi vormgegeven monument met ronde vormen. De letterplaat bestaat uit 2 delen en zijn iets achter elkaar geplaatst, in de uitsparing een klein pilaartje met daarop een bronzen beeld. De bovenkant van de beide letterplaten hebben een ronde vorm, deze vorm komt weer terug in de dekplaat.
De letterplaten staan op een voetstuk met daarvoor banden. Op de banden ligt een dekplaat. De tekst is gemaakt van bronzen letters. De letters, het beeld en de lantaarn vormen samen met het monument een mooi geheel. Het monument is op een betonfundering gemonteerd.
Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.