close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel monument met vloer (165-zwo) foto 1

Enkel monument met vloer (165-zwo)

Monument gemaakt van 2 soorten graniet. De letterplaat heeft facet geslepen randen en een golfkop model. De letterplaat staat met een tussenstuk op een voetstuk met daarvoor banden. Op de banden ligt een vloer van hetzelfde materiaal als de letterplaat. Het geheel is op een betonfundering geplaatst.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42493
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer
Voorraad Ja

Omschrijving

Monument gemaakt van 2 soorten graniet. De letterplaat heeft facet geslepen randen en een golfkop model. De letterplaat staat met een tussenstuk op een voetstuk met daarvoor banden. Op de banden ligt een vloer van hetzelfde materiaal als de letterplaat. Het geheel is op een betonfundering geplaatst.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.