close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel monument met vloer (158-zwo) foto 1

Enkel monument met vloer (158-zwo)

De kopsteen is een crout van Diabas, de omranding is gemaakt van kleinere brokken Diabas. Binnen de omranding is ruimte voor beplanting of split.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschil... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42503
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin, Groen
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

De kopsteen is een crout van Diabas, de omranding is gemaakt van kleinere brokken Diabas. Binnen de omranding is ruimte voor beplanting of split.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.