close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel monument met afdekplaat foto 1

Enkel monument met afdekplaat

Enkel grafmonument met letterplaat met gegolfde afdekplaat en band. Het monument heeft een gegolfde uitsparing voor beplanting.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen a... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42381
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Golfkop, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Enkel grafmonument met letterplaat met gegolfde afdekplaat en band. Het monument heeft een gegolfde uitsparing voor beplanting.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.