close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Een zwarte grafsteen met een ronde bovenkant foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Een zwarte grafsteen met een ronde bovenkant Natuursteen

Een zwarte grafsteen met een prachtig ontworpen ronde bovenkant, die een krachtige aanwezigheid biedt. Het duurzame en solide materiaal biedt de mogelijkheid om de naam van uw dierbare te graveren. Dit elegante grafmonument is een perfecte manier om de herinnering aan uw geliefde levend te houden.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan een... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35689
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Familiegraf - enkel breed
Kleur donker
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een zwarte grafsteen met een prachtig ontworpen ronde bovenkant, die een krachtige aanwezigheid biedt. Het duurzame en solide materiaal biedt de mogelijkheid om de naam van uw dierbare te graveren. Dit elegante grafmonument is een perfecte manier om de herinnering aan uw geliefde levend te houden.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.