close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbele rechthoekige grafstenen met graflantaarn foto 1

Dubbele rechthoekige grafstenen met graflantaarn Natuursteen, rvs

Dit dubbele grafmonument bestaat uit twee rechthoekige grafstenen die gezamenlijk een harmonieus geheel vormen, onderstreept door het eenvoudige rechtlijnige ontwerp. De grafmonumenten zijn vervaardigd van duurzaam materiaal van uitstekende kwaliteit dat zowel robuust als elegant is. Op elk monument kan een persoonlijke boodschap of naam gegraveerd worden, waardoor elk individu op gepaste wijze wo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20294
Collectie Exclusief, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen, RVS
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Dit dubbele grafmonument bestaat uit twee rechthoekige grafstenen die gezamenlijk een harmonieus geheel vormen, onderstreept door het eenvoudige rechtlijnige ontwerp. De grafmonumenten zijn vervaardigd van duurzaam materiaal van uitstekende kwaliteit dat zowel robuust als elegant is. Op elk monument kan een persoonlijke boodschap of naam gegraveerd worden, waardoor elk individu op gepaste wijze wordt herdacht. Aanvullend is het grafmonument voorzien van een graflantaarn. Deze lantaarn kan dienen als een lichtbrug tussen het hier en het hiernamaals, en zorgt voor een sfeervol element tijdens het bezoeken van de rustplaats. Dit dubbele grafmonument combineert ingetogen esthetiek met functionaliteit, en stelt u in staat om een respectvolle laatste rustplaats te realiseren voor uw dierbaren.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.