close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbele houten grafsteen met kruis foto 1

Dubbele houten grafsteen met kruis Hout

Deze dubbele houten grafsteen is een klassieke en rustieke manier om de herinnering aan uw dierbare te eren. Het kruis dat tussen de twee, versterkt de persoonlijke betekenis van het monument. Er is ruimte voor het graveren van naam en persoonlijke boodschappen, waardoor het monument een uniek en persoonlijk gedenkteken wordt. Met zijn robuuste, authentieke uiterlijk en warme uitstraling creëert d... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20205
Collectie Christelijk, Exclusief
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Hout
Materiaal Hout

Omschrijving

Deze dubbele houten grafsteen is een klassieke en rustieke manier om de herinnering aan uw dierbare te eren. Het kruis dat tussen de twee, versterkt de persoonlijke betekenis van het monument. Er is ruimte voor het graveren van naam en persoonlijke boodschappen, waardoor het monument een uniek en persoonlijk gedenkteken wordt. Met zijn robuuste, authentieke uiterlijk en warme uitstraling creëert dit grafmonument een passende herinnering.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.