close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Drie grafzuilen van lijsteen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Drie grafzuilen van lijsteen Leisteen

Deze bijzondere grafzuilen bieden een stijlvolle en eerbiedige manier om uw dierbare te herdenken. De hoogwaardige lijsteen zorgt voor een rustgevende en natuurlijke omgeving. Deze grafzuilen bieden u de mogelijkheid om persoonlijke boodschappen, naam of andere herinneringen te graveren, waardoor het gedenken van uw geliefde voor altijd wordt vereeuwigd.De natuur levert ons de mooiste materialen, ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35922
Collectie Leisteen, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype Enkel
Liggende deel Geheel beplanting
Materiaal Leisteen
Staande deel Leisteen, Natuurlijk

Omschrijving

Deze bijzondere grafzuilen bieden een stijlvolle en eerbiedige manier om uw dierbare te herdenken. De hoogwaardige lijsteen zorgt voor een rustgevende en natuurlijke omgeving. Deze grafzuilen bieden u de mogelijkheid om persoonlijke boodschappen, naam of andere herinneringen te graveren, waardoor het gedenken van uw geliefde voor altijd wordt vereeuwigd.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.