close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Drie grafzuilen met tekstplaat en Cortenstalen rand foto 1

Drie grafzuilen met tekstplaat en Cortenstalen rand Ruwe steen

Drie solide grafzuilen, vervaardigd uit hoogwaardige materialen, vormen het fundament van dit grafmonument. De tekstplaat biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, terwijl een Cortenstalen rand om de zuilen heen een modern contrast creëert. Dit unieke ontwerp combineert stijl en functionaliteit op een manier die waardigheid en respect uitstraalt.Een... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35558
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Natuurlijk, Ruwe steen, Zuilen
Graftype Enkel
Liggende deel Cortenstaal, Geheel beplanting in vlakken
Materiaal Ruwe steen
Staande deel Natuurlijk

Omschrijving

Drie solide grafzuilen, vervaardigd uit hoogwaardige materialen, vormen het fundament van dit grafmonument. De tekstplaat biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, terwijl een Cortenstalen rand om de zuilen heen een modern contrast creëert. Dit unieke ontwerp combineert stijl en functionaliteit op een manier die waardigheid en respect uitstraalt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.