close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Donker grafzuil van zwart graniet foto 1

Donker grafzuil van zwart graniet

Dit grafmonument bestaat uit een robuuste grafzuil van zwart graniet. De donkere tint van het graniet staat symbool voor waardigheid en eerbied. De duurzaamheid van het materiaal waarborgt de blijvende schoonheid van dit aandenken. De granieten zuil is zorgvuldig gepolijst en vormgegeven om een tijdloos en stijlvol ontwerp te creëren. Daarnaast biedt het monument voldoende ruimte om persoonlijke i... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42174
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een robuuste grafzuil van zwart graniet. De donkere tint van het graniet staat symbool voor waardigheid en eerbied. De duurzaamheid van het materiaal waarborgt de blijvende schoonheid van dit aandenken. De granieten zuil is zorgvuldig gepolijst en vormgegeven om een tijdloos en stijlvol ontwerp te creëren. Daarnaast biedt het monument voldoende ruimte om persoonlijke inscripties toe te voegen, waarmee herinneringen aan de overledene in ere kunnen worden gehouden. Dit grafmonument is een ingetogen, maar krachtig eerbetoon dat harmonieert met de rustige omgeving van de begraafplaats. Met de zuil van zwart graniet kiest u voor een monument dat representatief is voor eeuwig respect en aandenken aan uw geliefde.


Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.