close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel monument staand (28-zwo) foto 1

Enkel monument staand (28-zwo)

Enkel monument met een ruw afgeslagen letterplaat.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht. De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Ee... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42587
Assortiment Natuurlijke gedenktekens, Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel, Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Blauw
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Enkel monument met een ruw afgeslagen letterplaat.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.