close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Bijzonder grafmonument van Labrador graniet foto 1

Bijzonder grafmonument van Labrador graniet

Bijzonder vormgegeven monument, de verdieping in de dekplaat symboliseert een pad naar de horizon en de bewerking op de letterplaat zijn zonnestralen.Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41890
Assortiment Unieke gedenktekens
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Bijzonder vormgegeven monument, de verdieping in de dekplaat symboliseert een pad naar de horizon en de bewerking op de letterplaat zijn zonnestralen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.