close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Cuperus Gedenken Hoogeveen

U bent van harte welkom bij onze vestiging in Hoogeveen, hieronder staan de tijden waarop u binnen kan lopen om u te oriënteren.

Maak een afspraak om er zeker van te zijn dat een van onze adviseurs u helpt op het moment dat het u uitkomt. Het maken van een afspraak buiten genoemde tijden is mogelijk.

Bel voor het maken van een afspraak naar nummer
085 - 047 51 15

We spreken en ontvangen u graag.

telefoon

Maak een afspraak

Bel 085 - 047 51 15
locatie

Adresgegevens

A.G. Bellstraat 23
7903AD Hoogeveen
Nederland

openingstijden

Openingstijden

ma op afspraak
di op afspraak
wo op afspraak
do op afspraak
vr op afspraak
za op afspraak
zo gesloten

Moet ik een afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze winkels. Uiteraard kunt u tijdens de openingstijden altijd binnenlopen, maar we adviseren u toch om een vrijblijvende afspraak te maken. Zo weet u namelijk zeker dat een adviseur alle tijd heeft om u te helpen met uw vragen en wensen.

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp. Plan een thuisbezoek

Wilt u een persoonlijk adviesgesprek?

Maak direct een afspraak

Het is mijn drijfveer om samen met nabestaanden tot een persoonlijk en waardevol gedenkmonument te komen, dat voldoet aan de wensen van de familie en recht doet aan de overledene.

Gerrit Bril

Het is belangrijk dat het gedenkteken past bij uw gevoel. En als dat gelukt is heb ik mijn werk goed gedaan en kan ik met een tevreden gevoel op de gesprekken terugkijken.

Hanneke Pol

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.