close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Cuperus Gedenken Drachten

U bent van harte welkom bij onze vestiging in Drachten.

De Cuperus inspiratievestiging in Drachten ligt centraal in Friesland en is de oudste vestiging in het bestaan van Cuperus. De inspiratievestiging in Drachten is de grootste showroom van Friesland waar een uitgebreide collectie grafmonumenten staat. De grootste keus in ruwe natuurlijke stenen uit voorraad leverbaar. Wij helpen u graag bij het kiezen van een passend en persoonlijk gedenkteken.

Hieronder staan de tijden waarop u binnen kan lopen om u te oriënteren. Maak een afspraak om er zeker van te zijn dat een van onze adviseurs u helpt op het moment dat het u uitkomt. Het maken van een afspraak buiten genoemde tijden is mogelijk.

Bel voor het maken van een afspraak naar nummer
085 – 047 51 15.

We spreken en ontvangen u graag.

telefoon

Maak een afspraak

Bel 085-047 51 15
locatie

Adresgegevens

Tussendiepen 59
9206 AC Drachten
Nederland

openingstijden

Openingstijden

Ma – Vr 09:30 – 16:30
Za 09:00 – 17:00
Zo Gesloten

Ik ben betrokken, mensgericht en beschik, naast mijn jarenlange ervaring, over een empathisch vermogen. Ik stel uw wensen centraal en stel mij open voor uw ideeën.

Jannie Boonstra

Je komt heel dichtbij de emoties van de nabestaanden die voor hun geliefde overledene het beste willen. Hierbij help ik de familie graag op persoonlijke wijze.

Trees Vriezema

Vanuit een persoonlijk contact met nabestaanden vind ik het fijn een geheel ‘eigen ontwerp’ voor de geliefde die er niet meer is te ontwerpen. Het geeft mij voldoening om een persoonlijk gedenkteken te realiseren.

Marten Molenmaker

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Wilt u een persoonlijk adviesgesprek?

Maak direct een afspraak