close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Coronavirus: hoe gaan wij er mee om?  meer informatie

Maatregelen Cuperus Gedenken tijdens het coronavirus

De ontwikkelingen met betrekking tot het Corona-virus veroorzaken momenteel onzekerheid en onbeantwoorde vragen. Daarom willen we u informeren over de situatie bij Cuperus Gedenken. Op deze pagina informeren wij u graag over het beleid van ons bedrijf om u in de komende tijd zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Allereerst zijn onze winkels gewoon geopend tijdens reguliere openingstijden. Hier ontvangen wij slechts enkele families per dag waardoor het risico op besmetting in zeer klein te noemen is. Daarom is besloten om onze winkels gewoon open te houden voor bezoek.

Cuperus Gedenken biedt u in verband met het coronavirus verschillende mogelijkheden om de komende tijd toch een gedenkteken te kunnen aanschaffen. Wilt u graag een bezoek brengen in één van onze winkels, maak dan van te voren een afspraak zodat we u in alle rust, en zonder aanwezigheid van andere families, kunnen helpen. Ook op andere manieren kunnen wij u helpen bij de oriëntatie of de aankoop van een gedenkteken.

Hoe kunnen wij u helpen?

onderhoud grafmonument

Bezoek onze winkels

In onze winkels ziet u persoonlijke elementen en accessoires. U kunt deze zelf uitproberen in de inspiratietuin om te kijken hoe ze staan.

Bekijk winkels
vakkundig grafmonument plaatsen

Advies aan huis

Geheel vrijblijvend en zonder kosten komen we graag bij u langs om een mooi en passend gedenkteken samen te stellen.

Meer informatie
bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten

Verkoop op afstand

Samen met onze adviseur kunnen wij op afstand een gedenkteken ontwerpen, u kunt live meekijken met de adviseur terwijl u thuis bent.

Neem contact op

We bestaan sinds 1840. U mag erop vertrouwen dat u door onze kennis en ervaring in het maken en plaatsen van monumenten een persoonlijk kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs krijgt.

Folkert Cuperus

Ons team

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat u eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

Klaas Kooij

Klaas Kooij

Operationeel manager

"Samen met mijn team van ervaren vakmensen maken wij zorgvuldig uw monument en plaatsen we het op de begraafplaats."

Ruud van Adrichem

Ruud van Adrichem

Vormgever

"Het helpen van mensen om een passend gedenkteken te ontwerpen op basis van wat ze vertellen. Dat doe ik door gebruik te maken van mijn liefde voor vormgeven."

Folkert Cuperus

Folkert Cuperus

Directeur

"Elke dag met elkaar werken aan monumenten die van betekenis zijn voor de klant en de herinnering."