close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Cuperus Zwolle

Bij Cuperus Gedenken helpen wij u een mooie gedenksteen te maken. Door middel van een grafmonument, muurplaat of een urn blijft een herinnering aan een dierbare bestaan. In onze vestiging met onder andere grafstenen in Zwolle ontvangen we u graag om u te laten inspireren.

Bezoek ons wanneer het u past. We adviseren u om vooraf een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat er een adviseur voor u klaar staat voor het geven van persoonlijk advies.

Waarom een Cuperus grafmonument?

Hoge kwaliteit materialen

Alle materialen waaruit u kiest zijn van de hoogste kwaliteit. U krijgt tot 30 jaar garantie op het graniet.

Inspirerend

Bekijk de vele voorbeelden voor een grafmonument in een van de 5 vestigingen met grote inspiratieruimte.

Makkelijk kiezen

Samen met onze adviseurs bekijkt u alle mogelijkheden in alle rust en krijgt u advies op maat.

Persoonlijk

Bepaal wat u wilt en personaliseer uw grafmonument met tekst en afbeeldingen.

Een lange historie

Cuperus Gedenken bestaat sinds 1840. Wij maken gedenktekens voor u vanuit persoonlijke begeleiding en aandacht.

Beste koop

De hoogste kwaliteit materialen voor een scherpe prijs. Daar mag u op vertrouwen.

Persoonlijk advies

Bij Cuperus Gedenken is persoonlijk advies aan u belangrijk. Bij het vormgeven van een gedenkteken voor de herinnering aan een overledene helpen we u graag. Uw wensen staan centraal en wij begeleiden u bij het maken van keuzes. In Zwolle staan onze adviseurs voor u klaar om te zorgen dat u een monument krijgt dat aan uw wensen voldoet.

Vragen? Bel 085-047 51 15

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek ons in een van de showrooms.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Inspiratieruimte Zwolle

Wij hebben vijf locaties in Nederland met een grote inspiratieruimte, waar u alle mogelijkheden voor het ontwerpen van uw gedenksteen kan ervaren en bekijken. In Groningen, Meppel, Emmen, Drachten en Zwolle maakt u in de grote inspiratieruimtes in alle rust uw keuzes voor het grafmonument. Wilt u dichterbij huis een gesprek met een adviseur, maak dan een afspraak voor een bezoek aan huis of maak een afspraak voor een van de vestigingen: Dokkum, Hardenberg, Hoogeveen of Sneek.

Meer weten?

Bel 085 - 047 51 15

Gedenksteen kiezen

Voor zowel begraven als cremeren hebben wij gedenkstenen in ons assortiment. Om een monument persoonlijk te maken is tekst een prachtige toevoeging. Wij werken met medewerkers die ieder een eigen specialisatie hebben, van het beletteren tot het plaatsen van de grafsteen. U heeft genoeg om over na te denken na het overlijden van een dierbare, daarom regelen wij voor u graag de administratieve kant van de plaatsing een monument. Iedere begraafplaats kent eigen regelgeving betreft de materialen, grootte en andere zaken. Onze medewerkers zijn op de hoogte van deze regels en helpen u daarbij graag van begin tot eind.

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER
algemene begraafplaats meppelerstraatweg

Algemene begraafplaats Meppelerstraatweg

Algemene begraafplaats Meppelerstraatweg Op deze oudste begraafplaats van Zwolle worden sinds 1954 geen nieuwe graven meer uitgegeven. Wanneer er ruimt in een familiegraf is dan wordt hierin een overledene nog bijgezet. De begraafplaats is in eenvoudige en sobere stijl aangelegd.

Meppelerstraatweg 1
8022 AE Zwolle

begraafplaats kranenburg

Uitvaartcentrum en begraafplaats Kranenburg

Begraafplaats Kranenburg werd in 1933 in gebruik genomen, vanwege ruimtegebrek op de Algemene Begraafplaats aan de Meppelerstraatweg. Naast het uitvaartcentrum bestaat voormalig ‘Landgoed Kranenburg’ uit verschillende gedeeltes, waaronder een strooiveld en een Chinese begraafplaats. Kenmerkend aan begraafplaats Kranenburg zijn de paden , aangelegd in ovalen en cirkels. Hier geen uitgestrekte velden met graven. Grafmonumenten, grafstenen en gedenktekens worden langs de paden geplaatst. Dit zorgt voor een parkachtig geheel, waarin genoeg ruimte is om te genieten van de natuur.

crematorium kranenburg

Crematorium Kranenburg

Te midden van de prachtige natuurlijke omgeving van begraafplaats Kranenburg ligt crematorium Kranenburg. Gebouwd in 1984 met een moderne en rustieke uitstraling. In het park van begraafplaats Kranenburg is voldoende plek voor gedenktekens en urnenmonumenten. In de verschillende urnentuinen krijgt uw dierbare een respectvolle laatste rustplaats in een urnengraf.

Kranenburgweg 9
8024 AC Zwolle

begraafplaats bergklooster

Begraafplaats Bergklooster

Deze begraafplaats bestaat uit een oud en nieuw gedeelte. Het oude Bergklooster is een begraafplaats met klassieke setting en authentieke sfeer. Rechte vormen en symmetrische gedenktekens en grafmonumenten zijn hier veelvuldig aanwezig. De graven liggen op een open terrein omringd door lange rijen linden, beuken en eiken.

Bergkloosterweg 92
8034 PS Zwolle

begraafplaats windesheimn

Begraafplaats Windesheim

Oorspronkelijke is dit een Hervormde Begraafplaats van kerkdorp Windesheim. Hier liggen met name inwoners van dit Zwolse kerkdorp begraven. Het is sinds 1834 in gebruik en in 1967 kwam het in handen van gemeente Zwolle. In 2009 is de begraafplaats uitgebreid, zodat het kerkdorp nog een aantal jaren een eigen begraafplaats heeft.

Pastorieweg
8015 PK Zwolle

rooms katholieke begraafplaats zwolle

Rooms-katholieke begraafplaats Zwolle

De Rooms-katholieke begraafplaats is sinds 1841 in gebruik. Er is plek voor liggende of staande grafmonumenten en urnengraven. Daarnaast is er een urnenmuur. Op het terrein staat een mooie kapel – welke gebruikt kan worden voor uitvaartdiensten – gewijd aan de Heilige Maagd Maria en aartsengel Michaël, de beschermheilige van de stad Zwolle. Vrij gebruik van materialen, bewerking en vorm van grafmonumenten is toegestaan op de nieuwe en uitbreidingsgedeeltes van het kerkhof. Het oude gedeelte staat vol met oude, monumentale graven.

Bisschop Willebrandlaan 62
8021 GA Zwolle

begraafplaats voorst

Begraafplaats Voorst

Deze begraafplaats in Westenholte is aangelegd in de vorm van een pauwenstaart. Tuinarchitect Poortman bedacht het ontwerp van begraafplaats Voorst die in 1933 geopend werd. Vanaf 1967 behoort deze officieel tot gemeente Zwolle.

Ridder Zwederlaan 1
8042 CA Zwolle

joodse begraafplaats zwolle

Joodse Begraafplaats Zwolle

Deze begraafplaats is aangelegd in 1885 omdat de Joodse begraafplaats aan de Luurderschans en nieuwe bestemming kreeg. De grafstenen van Luurderschans zijn overgebracht naar de Kuyerhuislaan.

Kuyerhuislaan 16
8024PD Zwolle

telefoon

Maak een afspraak

We helpen u graag met het samenstellen van het monument.

Bel 085-047 51 15
locatie

Bezoek ons

We ontvangen u graag in een van onze vestigingen voor een persoonlijk advies.