close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Cuperus Gedenken Zwolle

Wij ontvangen u graag in de uitgebreide inspiratieruimte waar u een goede indruk krijgt van alle mogelijke materialen en waar veel verschillende monumenten en accessoires voor u te zien zijn. Daarnaast vindt u in onze modellentuin de grootste presentatie in de regio van natuurlijke grafmonumenten. Wij hebben een grote voorraad natuurlijk gevormde stenen.

Hieronder staan de tijden waarop u binnen kan lopen om u te oriënteren. Maak een afspraak om er zeker van te zijn dat een van onze adviseurs u helpt op het moment dat het u uitkomt. Het maken van een afspraak buiten genoemde tijden is mogelijk.

Bel voor het maken van een afspraak naar nummer
085 – 047 51 15.

We spreken en ontvangen u graag.

telefoon

Maak een afspraak

Bel 085-047 51 15
locatie

Adresgegevens

Galvaniweg 4a
8013 RG Zwolle
Nederland

openingstijden

Openingstijden

Ma – Vr 09:00 – 17:00
Za 09:00 – 16:00
Zo Gesloten

Ik ben betrokken, mensgericht en beschik, naast mijn jarenlange ervaring, over een empathisch vermogen. Ik stel uw wensen centraal en stel mij open voor uw ideeën.

Sjaco Maat

Mede door mijn ruim 37 jarige ervaring en mijn creativiteit help ik u graag, om in alle rust, samen met u, een passend gedenkteken te ontwerpen.

Harrie van der Worp

Wij doen alles vanuit onze gedrevenheid dat wij willen dat mensen tevreden zijn met wat zij aanschaffen. Het draait volgens mij om voldoende vertrouwen geven dan krijg je dat naar verloop van tijd vanzelf terug.

Carla Mars

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Wilt u een persoonlijk adviesgesprek?

Maak direct een afspraak