close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Onderhoudsarme grafsteen Inspiratie voor passend en persoonlijk grafmonument

De onderhoudsarme grafsteen collectie is een collectie met grafmonumenten die nagenoeg onderhoudsarm zijn. Hoewel de monumenten in deze collectie nagenoeg onderhoudsarm zijn, is voor het behoud van schoonheid en duurzaamheid toch beter om periodiek het gedenkteken even met een borstel en wat water schoon te maken.

Laat u inspireren in een ongedwongen en creatieve sfeer op onze oriëntatiedagen grafstenen en grafmonumenten.

Elk grafmonument op maat en met zorg gemaakt

Het maken van persoonlijke grafmonumenten is ons vak en onze passie, al ruim 175 jaar. Daarom kunt u erop vertrouwen dat we het grafmonument voor uw dierbare vakkundig en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden maken en plaatsen. We maken iedere grafsteen ieder grafmonument geheel op maat en tijdens het ontwerpen zullen we u ook zo goed mogelijk adviseren over wat mogelijk is. Zo helpen wij u met het verzorgen van een persoonlijk en uniek monument dat voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats.

Kom langs

In onze ruime en moderne werkplaats in Meppel hebben wij alles in huis om het grafmonument voor uw dierbare naar wens te vervaardigen. Onze vakkundige medewerkers zullen het monument op de uiteindelijke gedenkplek plaatsen. Wij plaatsen op begraafplaatsen in heel Nederland. Kom gerust langs in een winkel van ons bij u in de buurt.