close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward

De aankoop van een grafsteen tijdens corona

[Update 15 februari 2022]

Onze winkels zijn open. Graag informeren wij u over het beleid van ons bedrijf om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te kunnen zijn bij de aanschaf van een grafmonument. Wij volgen hierbij de actuele richtlijnen van het RIVM. Wij bieden verschillende manieren om een grafmonument te kunnen aanschaffen in deze tijd. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. We vertellen u er graag meer over.

In verband met de coronamaatregelen bieden wij u verschillende mogelijkheden om de komende tijd een gedenkteken te kunnen uitkiezen. Onze winkels zijn open voor zowel oriëntatie als een vrijblijvend adviesgesprek. Ook kunnen wij u op afstand per telefoon of videobellen advies geven. Daarnaast is een thuisbezoek, door één van onze adviseurs, mogelijk.

thuisbezoek

Adviesgesprek op afspraakpersoonlijk advies van een adviseur

Maak een afspraak
persoonlijk advies

Vrijblijvend inspiratie opdoenin één van onze winkels

Kondig uw bezoek aan
advies op afstand

Hulp op afstandvia telefoon, mail of videobellen

Vraag advies aan

We bestaan sinds 1840. U mag erop vertrouwen dat u door onze kennis en ervaring in het maken en plaatsen van monumenten een persoonlijk kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs krijgt.

Folkert Cuperus

Ons team

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat u eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

Klaas Kooij

Klaas Kooij

Operationeel manager

"Samen met mijn team van ervaren vakmensen maken wij zorgvuldig uw monument en plaatsen we het op de begraafplaats."

Ruud van Adrichem

Ruud van Adrichem

Vormgever

"Het helpen van mensen om een passend gedenkteken te ontwerpen op basis van wat ze vertellen. Dat doe ik door gebruik te maken van mijn liefde voor vormgeven."

Folkert Cuperus

Folkert Cuperus

Directeur

"Elke dag met elkaar werken aan monumenten die van betekenis zijn voor de klant en de herinnering."