close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwarte grafsteen van Antraciet met glazen hart foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Zwarte grafsteen van Antraciet met glazen hart Glas

Een grafmonument dat uit één stuk antraciet bestaat, met een glazen hart in het midden. Het zwarte materiaal symboliseert rust en vrede, terwijl het glazen hart een prachtig licht geeft dat de herinnering aan uw dierbare verlicht. Het is mogelijk om persoonlijke details op de steen te graveren, zodat deze eeuwig herinneren aan de overledene. Met dit monument creëert u een indrukwekkende herinnerin... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35551
Collectie Exclusief
Kleur donker, Kleurrijk
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Antraciet

Omschrijving

Een grafmonument dat uit één stuk antraciet bestaat, met een glazen hart in het midden. Het zwarte materiaal symboliseert rust en vrede, terwijl het glazen hart een prachtig licht geeft dat de herinnering aan uw dierbare verlicht. Het is mogelijk om persoonlijke details op de steen te graveren, zodat deze eeuwig herinneren aan de overledene. Met dit monument creëert u een indrukwekkende herinnering die respectvol de nagedachtenis van uw geliefde eert.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.