close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart rechthoekig grafmonument met grijze band foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Zwart rechthoekig grafmonument met grijze band

Een zwart rechthoekig grafmonument met een grijze band die zorgvuldig rondom de voorkant is bevestigd. Dit solide en sober ontworpen monument is perfect om de naam en herinneringen van uw dierbare te eren. Het grijze accent zorgt voor een subtiel contrast, waardoor het grafmonument een stijlvolle aanvulling op de omgeving is.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35512
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Kleur Antraciet, donker
Liggende deel Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Zwart
Productsoort Band, strook of strip

Omschrijving

Een zwart rechthoekig grafmonument met een grijze band die zorgvuldig rondom de voorkant is bevestigd. Dit solide en sober ontworpen monument is perfect om de naam en herinneringen van uw dierbare te eren. Het grijze accent zorgt voor een subtiel contrast, waardoor het grafmonument een stijlvolle aanvulling op de omgeving is.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.