close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnmonument foto 1

Urnmonument Glas

Monumentje in de vorm van een zuil met daarin een glazen plaatje. De tekst is in het graniet gestraald en daarna ingeverfd. De gravure is op het glasplaatste gegrafeerd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42339
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Klassiek en traditioneel, Zuilen
Kleur Bruin, Paars, Rood
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Paars

Omschrijving

Monumentje in de vorm van een zuil met daarin een glazen plaatje. De tekst is in het graniet gestraald en daarna ingeverfd. De gravure is op het glasplaatste gegrafeerd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.