close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward
Urnmonument foto 1

Urnmonument Glas

Monumentje in de vorm van een zuil met daarin een glazen plaatje. De tekst is in het graniet gestraald en daarna ingeverfd. De gravure is op het glasplaatste gegrafeerd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een tradition... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42339
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Klassiek en traditioneel, Zuilen
Kleur Bruin, Paars, Rood
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Paars
Onderdeel Zuilen
Productgroep Urnmonumenten
Steennaam Himalaya graniet
Vormgeving Bloem/blad/boom, Klassiek en traditioneel, Zuilen

Productomschrijving

Monumentje in de vorm van een zuil met daarin een glazen plaatje. De tekst is in het graniet gestraald en daarna ingeverfd. De gravure is op het glasplaatste gegrafeerd.
Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Urnmonumenten

Op veel begraafplaatsen of tuinen rondom crematoria is het mogelijk om een urn in een graf te plaatsen. Afhankelijk van de lokale richtlijnen kan op een urnengraf een urnenmonument worden geplaatst.